Soutěž

Soutěž o 2 vstupenky na Jindřišskou věž

UKONČENO

Několikrát jste kolem ní prošli a berete ji jako jeden ze symbolů našeho města. Ale byli jste se na ni někdy podívat? S časopisem Rock&Pop mátě možnost. Nabízíme jednomu z vás 2 vstupenky na Jindřišskou věž. Pojďte si o ně zasoutěžit!

Kamenná zvonice Jindřišská věž nabízí kromě krásného výhledu na Prahu, který poskytuje ze všech stran, i zvonkohru a několik pater výstav. Jednou z nich je i expozice o samotné věži, její přestavbě, historii a dalších zajímavostech. Součástí zvonice je i Muzeum pražských věží, galerie, whiskerie a kavárna.

Pokud byste rádi Jindřišskou věž navštívili i s doprovodem, napište nám do komentářů na náš Facebook pod tento příspěvek, jak je tato zvonice stará (stačí zakrouhlit na stovky). Odpověď naleznete na webu  www.jindrisskavez.cz.

Platnost vstupenek je do 30. září 2018.


Pokud jste naši předplatitelé, máte možnost si pořídit vstupenku na Jindřišskou věž za poloviční cenu 140 Kč v podobě poukazu. Vstupenka platí pro 1+1 osobu. Ke vstupu budete oprávněni po předložení VIP ROCK&POP karty a vytištěného nebo digitálního poukazu. Vstupenku si po přihlášení ve VIP zóně stáhněte zde >